Besviken!
Publicerat den

Det känns som att jag nu har fått bekräftat vilka mina riktiga vänner är. Sara är nog den enda vännen som jag verkligen inte kan vara osams med. Vi har varit osams en gång, vad jag vet, och det var i samband med att jag blev tillsammans med Dennis. Hon var upprörd över vår åldersskillnad.

Jag har under ett par år varit kompis med en tjej som är 1 år äldre än mig och för kanske en vecka sedan (eller lite mer) blev vi osams då hon tyckte att jag var spydig mot henne, vilket jag inte var. Jag erkänner att jag kan låta väldigt arg m.m. fast jag inte är det, så man ska inte ta åt sig av vad jag skriver på internet.

Idag fick vi se att hon varit inne på Dennis ex's bilddagbok och kommenterat två stycken bilder. En bild på dem där hon har skrivit att de är söta tillsammans och en annan där hon skrivit att han med största sannolikhet kommer att komma tillbaka till henne. Sen avslutade hon med:"Man kan ju hoppas iaf". Det var inte de exakta orden eftersom jag inte tänker gå in i hennes bilddagbok igen och kolla, men det var ungefär vad hon sa.

Bara för att man är osams har man ingen som helst rätt att göra sådär. Jag vet att jag blir upprörd över mycket, men det där är bara dålig stil. Hon har själv spottat och svurit över hans ex och så gör hon sådär. Allt för att reta mig, liksom. Jag är så otroligt besviken!



Ebbasmamma

Det är inte speciellt snyggt och skriva ut sånt här i en blogg heller, tycker jag!! Lite kan man ha för sig själv, eller prata med den de handlar om istället!!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Ebbasmamma

Okej, jag förstår. Men folk som de handlar om kanske inte vill att du skriver om dom i din blogg.

Bara för att du använder din blogg som en riktig dagbok med privata saker så bör du nog inte nämna några namn isf. De är vad jag tycker. Jag skulle inte vilja att nån skrev nå "skit" om mig i sin blogg.

VIlket jag redan har råkat ut för, plus att hela skiten var inte ens sann!!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Ebbasmamma

Okej, men hon vet ju förmodligen ändå att de handlar om henne. Och jag skulle då inte vilja att nån skrev skit om mig i sin blogg ändå, även fast inga namn nämns.



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?