Planering
Publicerat den

Om 11 veckor och 3 dagar har Dennis och jag varit tillsammans i 1 år. Det är då bestämt att vi ska gå ut och äta på en restaurang i stan, men vi vill göra någonting mer och kan inte komma på vad. Jag har föreslagit antingen bowling eller bio - kanske både och. Nu är det dock så att jag inte kan hitta någon film som går den dagen, så om vi vill gå på bio får vi helt enkelt göra det dagen efter då det gick någon film.

Som jag precis nämnde har jag även funderat på att bowla, men det är så förbannat dyrt. På bowlinghallen i stan kostar det 295:- för 55 min. Det är även 18-årsgräns efter kl.19 på vardagar, så vill vi bowla måste vi göra det direkt efter skolan och sedan gå till restaurangen.

Apropå bio så har jag hittat en film jag bara måste se - Little Fockers. För den som inte vet vad det är för film så är det en uppföljare på Släkten är värst och Familjen är värre. Jag tycker att Ben Stiller är en bra skådespelare och de första två filmerna i denna trilogi var bra, så jag tror och hoppas på att även denna ska vara det. Jag får önska mig en presentkort på SF när jag fyller år så att vi kan gå och se denna. Premiären är den 14/1-11.



Anonym

ni hinner nog komma på något tills de där två och en halv månaderna är förbi ska du se ;)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?