Julaftonsfirande
Publicerat den

Julaftonsfirandet är nu över för vår del då våra familjer åkte hem för inte så länge sedan. De kom alla hit kl.13 - de svängde in på parkeringen samtidigt, komiskt nog. Då pappa är allergisk hade jag förväntat mig att han endast skulle klara av 2-3 h, men han kände så gott som ingenting under de 5 h som de var här. Jag är både förvånad och glad över det då det betyder att han kan komma hit fler gånger utan att behöva skynda sig iväg.

Då vi inte visste hur länge pappa skulle klara av att vistas i lägenheten började vi med maten direkt. Alla förutom Marcus och Elias fick sitta i köket - de fick sitta i vardagsrummet. Det bjöds som väntat på mycket mat och jag blev mätt efter lite mer än halva tallriken trots att jag knappt tog någonting. Jag är ganska liten i maten och blir mätt väldigt snabbt, vilket var synd nu när det var så god mat. Jag behöver dock inte bekymra mig över något julhull.

Vi åt maten i lugn och ro samtidigt som vi pratade lite. Ett ämne som kom upp var Ica-reklamerna och Jackass, så vi satt och hade diskussionen om roliga avsnitt. Efter maten ville folket ha kaffe (inte jag da), så vi satte oss i vardagsrummet och tittade på tv. När alla ansåg sig klara med fikat var det julklappsutdelning. Dennis fick flest julklappar, sen fick vi ganska många gemensamt. De gemensamma klappar vi fick var en kaffebryggare, ett ställ med grytvante och förkläde, ost och kex, glas och skålar samt en korg med mat. Den innehöll bl.a. Marabou choklad, Fazer choklad, tepåsar, prinskorv, köttbullar, kex, vörtbröd, ischoklad, chokladkola, rökt skinka, kokt skinka, kaffe, medwurst och säkert mer.

De klappar som jag gav bort var en spishandduk till båda familjerna, samt en vinkork till Dennis familj och en kapsylöppnare till min. Respektive familj fick även dela på en Marabou Vinter vit.



Vad fick då lilla jag? Jag fick ett par vantar och ett halsband av Dennis familj, pengar av mina föräldrar (redan igår), en Sony Ericsson W100i Spring Green. Den är visserligen begagnad då mamma använt den ett tag och trots att det är lite repor på skärmen så är den mycket bättre än min nuvarande. Slutligen till julklappen från Dennis da. Tidigare misstänkte jag att han köpt antingen en digitalkamera eller en MP3 till mig då han nämnde garanti lite snabbt för någon vecka sedan. Vad tror Ni inte att han köpte till mig? En MP4 med 4GB's utrymme. Snacka om att jag hade rätt. *Höhö*


Trots att min syster inte kunde fira jul med oss fick det bli ett par foton på familjen. Det är inte ofta de flesta av oss är samlade, så jag ville passa på att ta kort. Här kommer ett par på oss.

Tack för alla klappar och det fina sällskapet. God jul, allihopa!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?