Reparationer
Publicerat den

Vid 10-tiden vaknade jag av att jag hörde ett plingande ljud. Jag var osäker över om jag hörde rätt eller om det bara var inbillning, men jag gick ändå till dörren för att se om jag hade rätt eller inte. Det visade sig att det faktiskt ringde på dörren och det var en hantverkare från Kvarnvreten som hade blivit skickad att reparera några av de saker som var trasiga i lägenheten. Han lagade badrumslåset som inte gick att låsa, spisluckan som inte gick att öppna och ett lås på ett fönster som var trasigt.

Det enda som fattas nu är att elektrikerna ska komma hit och fixa resterande. Det handlar om strömbrytaren i köket och strömuttag i vardagsrummet (det finns ingen krok i taket så att man kan hänga upp en lampa). Det börjar kännas lite mer seriöst även om jag fortfarande är lite sur över det här med hyran, men jag tänker inte grubbla över det eftersom vi klarar oss ändå.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?