Gallerirunda
Publicerat den

Eftersom Dennis börjar skolan på måndag bestämde vi oss för att gå en sväng på stan för att för att se om han kunde hitta ett par nya jeans. Vi var bl.a. inne på Carlings, ESPRIT, Maddox, Lindex och slutligen NewYorker. Där hittade han ett par byxor som föll honom i smaken för ett bra pris, 399:-. Efter köpet hade han ca 200:- över och han sa då att jag kunde få köpa kläder för de pengarna.

Först var jag inne på om jag skulle köpa en marinblå kjol, men eftersom jag inte ville slösa så mycket av hans pengar ville jag satsa på en klänning istället. När vi gått igenom lite kläder på avdelningen för kvinnor hittade jag 2st klänningar som jag tyckte om. En leopardmönstrad (den på bilden ovan) och en svart med runda nitar. Jag tyckte om båda, men Dennis föredrog den leopardmönstrade och jag valde därför den.

Pga. storleken på mina lår och att klänningen är ganska kort fick jag tillåtelse att köpa ett par leggings. Jag hittade inga som jag tyckte om och det fick istället bli ett par tights. Vi måste dock gå ner på stan imorgon igen då jag tog ett par som var en storlek för små (S/M). Tights sitter ju väldigt tight (antar att det är därför de heter så *lol*), så jag behöver storlek L. Det var nämligen väldigt svårt att få på sig dem. Jag var hela tiden rädd för att de skulle gå sönder, så det är lika bra att byta till en storlek större även om de satt bra när man väl fick på sig dem.

Klänningen och tightsen är köpta på NewYorker. Min favoritbutik fr.o.m nu! Dennis och jag har kommit överens om att det är dit vi ska gå det första vi gör på mellandagsrean. Då ska det shoppas!!!!!!



Elin

New Yorker är en av mina favo butiker med, de har också massor av snygga underkläder :) Ha en bra helg!



URL: http://cooltjej92.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?