6 månader ♥
Publicerat den

Dennis och jag firade igår 6 månader tillsammans och vi kände att vi ville göra någonting roligt, så vi valde att gå ut och äta för att sedan gå på bio. Vi hade tyvärr lite problem att hitta någonstans att äta då vi endast hade 200kr att röra oss på, så det slutade med att vi åt pizza nere på stan. Såhär i efterhand känner jag att vi kanske inte skulle ha gjort det då pizzan smakade bläää och pga. att miljön var ganska skräpig. Det var gapande snorungar därinne, så Dennis och jag kunde inte ens prata med varandra. Vi fick typ skrika i varandras öron för att kunna höra någonting, så vi tänker inte gå dit igen.

När vi firar 1 år tänkte vi istället gå till en restaurang som vi var sugna på att gå till först. Plånboken samtyckte dock inte, men det kommer inte att bli några problem om ett halvår eftersom vi då har mer pengar att röra oss med. :)

Efter maten gick vi en stund på stan eftersom det var en timme kvar tills bion började. Vi gick bl.a in på Game, Gallerix och Skopunkten. Mina skor är mer än trasiga. Har det regnat ute så får jag gå med plastpåsar utanpå strumporna, men jag upptäckte idag att det inte fungerar längre då vattnet gick igenom påsen. Jag är därför i ett desperat behov av nya skor, så vi gick dit för att se om det fanns några prisvärda. Jag hittade ett par skinnstövlar med nitar på för 229:-. Hade de funnits i min storlek hade jag slagit till eftersom jag idag fick mitt studiemedel från CSN. Jag får dock köpa skor en annan gång.

Mamma skulle ta med sig mina skor när hon kommer hit nästa vecka, men jag vill gärna köpa ett par som är vattentäta. Skorna hon ska ta hit är i mocka och det läcker lätt in vatten i de trots att de är pregnerade. Vi får se hur mycket pengar vi har kvar efter att vi har betalat alla räkningar och köpt mat. Har jag tur kanske jag kan köpa mig ett par skor att ha nu när det regnar.

När klockan började närma sig 18:30 gick vi till bion. Till en början var vi ensamma och det hade varit ganska romantiskt om det hade fortsatt så, men den turen hade vi såklart inte. Det var dock inte så många som tittade på filmen. Jag tror att vi sammanlagt var 12st.

För Er som inte hängt med så tittade vi på Grown ups och den var som väntat bra. Jag kommer troligtvis att köpa den när den kommit ut på dvd. Under reklamen upptäckte jag 2st till komedier som jag vill se. Jag har dock lovat Dennis att han ska välja film nästa gång vi ska på bio eftersom jag alltid valt film.

Kvällen var jättemysigt och nu längtar jag till nästa "utekväll" :)♥ Nästa gång står det dock mer på schemat, men det kan jag avslöja lite längre fram.

Dennis ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?