Telefonförsäljare är alltför roliga
Publicerat den

Idag när jag låg och vilade märkte jag att telefonen ringde. Det var dolt nummer och eftersom mamma har dolt från jobbet tänkte jag att det kanske kunde vara hon som ville någonting. Så var det dock inte. Det var en telefonförsäljare som ville skänka ett prova-på-paket med hipsterstrosor till mig. Han förklarade att det inte är något köptvång när man fått hem gratispaketet och att man kan säga upp det när som helst om man inte är nöjd.

Då sa jag att jag också har arbetat som telefonförsäljare och då började vi diskutera det istället. Han tyckte att det var världens sämsta jobb eftersom han egentligen var utbildad kock, men eftersom det är lågkonjuktur har även han svårt att få jobb så nu arbetar han som telefonförsäljare (och säljer damunderkläder) i Stockholm. Han kommer annars från Umeå. Vi började babbla om jobbet, fritiden. Ja, allt annat än det där paketet som han ville skicka till mig.

Han var väldigt trevlig och det var skönt att han höll med om att det är deprimerande att försöka pracka på folk saker som de egentligen inte behöver, men vad gör man inte för pengar?

Roligt samtal var det iaf och nej. Jag tackade inte ja till något gratispaket.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?