Pisses me off
Publicerat den


Strax innan kl.17 idag fick jag ett sms av Björn där han meddelade att det kommit ett brev i mitt namn. Det var från hyresvärden, så jag frågade om han hade öppnat brevet och vad det stod i det. Han sa då att det stod att jag inte får skriva av mig från lägenheten, vilket gjorde mig panikslagen. Efter en stund så sa han att han skojade och att det stod att lägenheten nu har gått över på honom.

Jag blev jätteförbannad eftersom jag inte tycker att man skämtar om en sån sak. Eftersom jag vill att allt ska skrivas över på honom så snabbt som möjligt för att jag ska kunna gå vidare tyckte jag inte att det var ett dugg roligt. Tydligen så gjorde han det eftersom det är jobbigt för honom att han inte har några pengar alls i december.

Han skriver då att han nu är i en jobbig sits och att han vill att jag hjälper honom eftersom jag är en del till att han har det såhär. Då blev jag ännu mer förbannad eftersom det då kändes som att han lade all skuld på mig. Vi är lika delaktiga i det här och ingen ska behöva ta skulden för att han nu har det jobbigt ekonomiskt i en månad. Istället för att göra slut på en gång hade han kunnat ta itu med det praktiska först, men nu gjorde han inte det och det får såklart följder.

Eftersom jag är en snäll människa innerst inne har jag lovat att jag ska hjälpa honom med hyran i december. Jag kommer att få pengar i julklapp av mina föräldrar, så jag avvarar dem för att Björn ska kunna betala hyran. Jag har sagt till honom att jag egentligen inte vill hjälpa honom eftersom jag är så pass arg och sårad, men att jag är en person som inte orkar stå och se på när folk har det jobbigt.




Anonym

Det är bra att du är en ödmjuk människa, men inte ska du ändå ge alla dina pengar till ditt ex? ge lite grann, det skulle jag iaf ha gjort! kram på dig



URL:


Anonym Tack :)

Men va fan, han skulle aldrig göra så om du bad honom om ngt!! Han ger dig inte ens chansen att sälja smyckena, ändå "ska" han ha pengar av dig :/ Trist.. men om du betalar är det bara glömma alla bekymmer som har med han att göra sen och bara ha minnena kvar typ eller nått..



URL:


Carro - bebis i magen ♥

Tycker inte alls att du ska hjälpa honom att betala.

Han får stå för sitt kast. Ska han då komma till dig för att ha pengar då utnyttjar han dig bara!

Tror knappast att han skulle göra detsamma för dig.

Du är för snäll! Lite kan du ju ge honom, men fan heller att du ska ge honom alla pengar.

Han måste kunna klara sig själv annars är han inte mogen nog för att bo själv! Han bör flytta hem till sin mor tycker jag om han är tvungen att ta hjälp av dig för att kunna bo där!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/


Johanna

Jag tycker absolut inte att du ska ge honom några pengar! :O Håller med en annan kommentar här... Kan han inte tänka sig för och tänka på att en lägenhet kostar i hyra så bör han flytta hem till mamma igen. Tycker verkligen inte att han har någon som hellst rätt i världen att be dig betala! För nu är det ju HANS lägenhet, det har ni ju till och med på papper! :O



URL: http://idajohannamaria.blogg.se/


Jennifer

han skulle aldirg, då menar jag aldrig göra så för dig, han skulle trunt totalt i att du va ibehov av hjälp



/<3



URL:


fanny

jag håller med alla kommentarer om att Inte ge honom nå pengar alls. tror du du ens kommer då tillbaka dom? han lämnade dig, han får skylla sig själv. visa dig inte nå snäll mot han



URL:


emma

ge honom inte pengar, du har ingen skyldighet i överhuvudtaget till att ge han pengar. nu är det HANS lägenhet, och om han ska kunna bo där lär han lära sig att ta hand om sig själv och lära sig att man måste faktiskt prioritera saker när man ska bo ensam. han borde växa upp och ta ansvar och lära sej att man inte kan gå och köpa dyra saker till t ex datorn och sedan inte ha pengar till hyran för det ksa ju vara en självklarhet att det kommer i första hand.. så nej va inte snäll mot honom och hjälp honom, han är inte snäll mot dig!! Han har väl föräldrar som får hjälpa..tycker att de ska vara väääldigt tacksam över att du inte vart gravid fast du så gärna ville



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?