En dag i taget
Publicerat den

Idag var det tänkt att jag och en gammal klasskamrat till mig (Sandra) skulle gå ut på en krog i Ludvika. Ingen av oss dricker, så det var tänkt att vi skulle gå ut och bara umgås eftersom det var flera år sedan vi gjorde någonting tillsammans.

Jag är inte den typen som festar och eftersom jag just nu känner att jag inte är redo för att gå ut bland folk kände jag att det var bättre att ställa in. Det är tänkt att vi ska gå ut nästa lördag istället, men vi får helt enkelt se hur jag mår.

Istället för att stressa är det bättre att jag känner efter så att jag inte gör någonting som känns konstigt. Jag behöver verkligen tänka på mig själv, så varje val jag gör kommer att vara väl genomtänkt.

Det enda jag har planerat in nu är en innebandyhelg med Sara. Vi får se om vi tar det nästa vecka eller veckan därpå. Det är inte riktigt bestämt eftersom jag inte vet hur Elias spelar handboll. Jag måste ju liksom kunna ta mig till Ludvika (om vi ska se matchen nästa söndag) och eftersom det knappt går några bussar på helger måste jag få skjuts.

Förutom det försöker jag att inte planera någonting eftersom jag bara vill ta en dag i taget. Med tanke på att jag blev så stressade över alla planer som Björn och jag hade tror jag att jag skulle må bättre av att ta allting som det kommer istället. 

Jag försöker att inte tänka på någonting annat än mig själv och än så länge går det ganska bra. Jag brukar alltid vara seg i starten vad gäller saker, så jag vet att det kommer att gå bättre ju längre tiden går. Med tanke på vad jag har varit med om de senaste åren så är karlar det sista jag tänker på. För första gången i mitt liv har jag rätt till att vara egoistisk och det kan ni ge er fan på att jag tänker vara.



Carro - Bebis i magen

Men ut och gör något istället, varför skjuta upp på de. Du mår mycket bättre om du gör saker med kompisar.

Tror knappast att du skulle må dåligt av de.



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?