Blöt hund
Publicerat den

Eftersom jag är ganska trött på att bara sitta på mitt feta arsle dag ut och dag in fick jag idag för mig att jag skulle sysselsätta mig med någonting och eftersom Björn inte har skickat upp mina scrapbooks än kunde jag inte pyssla med det.

Det finns inte så mycket här hemma att göra, så jag bestämde mig därför för att ta mig en promenad. När klockan var 14:00 tog jag på min innebandyoverallen, tog med mig mammas MP3 och gick ut. Att det regnade hindrade mig inte, utan jag var fast besluten om att jag skulle ut och röra på fläsket lite eftersom det kan behövas ibland.

Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen och eftersom jag känner att jag vill vara ifred så ville jag gå på en avskiljd plats. Det blev därför elljusspåret även om det var väldigt blött och lerigt där. Eftersom jag inte hade någonting bättre för mig gick jag hela slingan 1 ½ gång. Efteråt var jag genomblöt och kall.

När jag kom hem såg det ut som om jag hade badat med kläderna på. Det måste ha sett lite roligt ut. För första gången var jag faktiskt glad över att jag inte hade något smink eftersom jag hade vatten överallt.

Promenaden tog mig exakt en timme, vilket chockade mig med tanke på att jag hade räknat med att det skulle ta 1 ½ - 2 timmar. Så en timme var ganska bra gjort.

Jag tänkte göra samma slinga imorgon, men då får det gärna vara uppehåll eftersom det blev ganska kallt att promenera i regnet med prasselkläder.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?