Thank you
Publicerat den

Tack Sara Hagelberg för hjälp med min header =) Det blev jättebra. ♥

Jag har länge försökt ändra min blogg lite, men det har inte gått särskilt bra. Därför har jag fått proffessionell hjälp av världens bästa Sara. Tänkte jag skulle så henne en pling när vi fått hemtelefon. Jag kommer att skrivas in på ungdomsgarantin den 15/8, så i september kommer jag att få mitt första bidrag på ca 2900 kr. Då ska vi skaffa telefoni och bredband. Björn beställde det hos Telia, men det har inte kommit och vi förmodar att det inte kommer att göra det heller.

Annars har det inte hänt sådär jättemycket. Överklagan till socialen gick till länsrätten, men det kanske jag har skrivit i tidigare inlägg ? Vi har iaf inte hört någonting därifrån och kommer nog inte att göra det på ett tag.

Det ser ut att lösa sig med tiden eftersom jag snart får pengar och vi då inte längre behöver oroa oss. Vi behöver bara stå ut med eländet i en månad till vilket känns jätteskönt. När Björn börjar plugga hade vi tänkt att skaffa oss en större lägenhet eftersom den vi har nu är rätt liten. Vi kommer att ha råd eftersom vi får över 10 000kr/mån. Sen om vi ska ha barn inom en snar framtid så kan det vara skönt med en större lägenhet så att man får lite plats. Vi funderar på om vi ska leta efter en liten 3:a. Helst med diskmaskin och hiss. Vi har många önskemål vad gäller lägenhet, men vi tar det vi kan få och det vi har råd med. Det känns skönt iaf att det börjar ordna upp sig.



Sara

hihi <3 det var så lite så gumman :)

men har inte kunnat fixat resten eftersom jag ej kommer in på bloggen igen ?

Kram på dig



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?